Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 30.juni 2024.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2025!

Hodesalat med såbånd, Hilde IIKan dessverre ikke kjøpes for øyeblikket

kr 65

Gir jevne hoder med sprøde blader. Gjentatt såing gir tilgang til frisk salat hele sommeren. Tynningshøst før plantene får det trangt, og høst deretter (drøyt 2mnd etter såing) hele planter. Trives best i moldholdig og veldrenert jord som holder på fuktigheten. Vann regelmessig. Såbånd gir planter med gunstig avstand.

Direkte såing: Tidlig, så snart jorden er klar, frem til juli. Riv av en remse av såbåndet og legg den i såfuren. Vann grundig før såbåndet dekkes med 1/2cm jord. Det må ikke stikker opp ender av båndet (fuglene kan dra det opp). Holdes fuktig. Spirer dårlig i varme. Spirer ikke ved temp. over +20°C.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: 3429 Kategorier: , , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Latinsk navn: Lactuca sativa Planteavstand, cm: 30-40 Radavstand, cm: 30-40 Beliggenhet: Sol til halvskygge Prisgruppe: E Antall frø: 400 Holder til: 6 M

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet