Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 30.juni 2024.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2025!

Viser 1–12 av 145 resultater

 • Engblomster, 4 m2

  kr 55

  En blanding av gammeldagse engblomster, f.eks kløver og kornblomst. Siden blomstene har ulike krav til vekstplass kommer ikke alle til å trives; et utvalg kommer til å spire. På sensommeren slås blomstrene for så å frøså seg. Unngå gjødsling.

  Les merLoading Done
 • Cherrytomat ‘Gardener´s Delight’

  kr 55

  Cherrytomat som gir rikelig avling av små, mørkerøde tomater. Dyrkes i drivhus eller lun plass ute. Plantes ut først når minimumstemp. er over 8°C om natten. Skuddene i bladvikene, “tyvene”, skal fjernes.

  Les merLoading Done
 • Blomster for bier og sommerfugler, frø til ca 10 m2

  kr 225

  En miks av ett- og flerårige sorter med mye nektar som elskes av bier og sommerfugler. De blomstrer på ulike tidspunkt og gir en lang blomstringssesong, til nytte og glede for våre pollinerende insekter.

  Les merLoading Done
 • Kalksalpeter, 1 kg

  kr 198

  Nitrogentilskudd til planter i drivhus og hage. Gir ekstra vekst til grønnsaker og blomster. Næringsinnhold Nk 16-19. Brukes sammen med Superba.

  Les merLoading Done
 • Gresskant i plast, antrasitt 15 x 900 cm

  kr 198

  Kantbeskyttelse i plast. Praktisk å ha mellom bed og plen slik at gresset ikke sprer seg inn i bedet. Brukes til både rette og runde former. Farge antrasitt. 900 cm lang, 15 cm høy.

  Les merLoading Done
 • Plantelys LED-pære 15W med skjerm

  kr 259

  Energibesparende LED-pære med lettmontert skjerm, spesialtilpasset LED-pæren, som retter lyset nedover. Til forkultivering, overvintring og som vanlig plantelys. Kan brukes i vanlige lamper, stor sokkel.

  Skjerm av polypropen (PP). Sokkel E27, 15 W, 230 V, 6400 K, nominell lysstyrke 1400 lumen, nominell brenntid 25000 h, PPFD (100 mm) 1050 µmol/s/m².

  Les merLoading Done
 • Blomstersaks

  kr 210

  Hendig beskjæringssaks til f.eks. visne blader og grener på potteplanter. Uunnværlig hvis du har mye sommerblomster og stauder.

  Les merLoading Done
 • Beskjæringssaks

  kr 198

  Praktisk blomstersaks til f.eks. potteplanter og busker. Utmerket modell for litt mindre hender. Skjær av teflonbelagt stål. Kapasitet 15 mm.

  Les merLoading Done
 • Plassholder

  Setteløk. Rød, gul, sjalott

  kr 79kr 120

  Vi har gul løk og rød løk i 250 gram, og Sjalottløk i 200 gram. Velg i menyen under!

  Se tips om dyrking!

  Gul løk, “Stuttgarter Riesen”: Gul løk er lettdyrket og den mest vanlige matløken. Denne sorten er flatere og har en meget god holdbarhet.

  Rødløk: Rødløk er lettdyrket og litt mildere i smaken enn gul løk. Den passer derfor utmerket rå i f.eks. salater der den også er dekorativ. Varmebehandlet for en sikrere avling.

  Sjalottløk “Longor”: Den avlange formen gjør den ekstra lett å skive. Aromatisk og god både tilberedt og rå. Sjalottløk vokser i knipper og hver løk blir til et nytt knippe med løk. Kalles også for banansjalottløk.

  Les merLoading Done
 • Jord til frø og stiklinger

  Såjord, 10 liter

  kr 79

  Premium sammensetning til såing av alle typer frø og ompotting av stiklinger. Luftig og veldrenert jord med lavt og mildt næringsinnhold som har velegnet struktur for skjøre røtter. Anbefales også til omplanting av kaktus og sukkulenter.

  Les merLoading Done
 • Langtidsvirkende gjødseltabletter 50 stkLangtidsvirkende gjødseltabletter 50 stk

  Langtidsvirkende gjødseltabletter, 50 stk

  kr 210

  Langtidsvirkende gjødseltabletter. NPK 14-4-9. Virkning: 3-4 måneder. Tablettene er belagt med organisk harpiks. Dette belegget sikrer at næringsstoffene gjøres tilgjengelig for plantene over en lengre periode. De langtidsvirkende tablettene er produsert med et vannløslig limsystem, og tablettene løses opp i granulater når de utsettes for en viss mengde vann.

  Les merLoading Done
 • Produktbilde av næringspinner

  Næringspinner, 40 stk

  kr 69

  Mineralnæring for potteplanter. Enkle å bruke. Stikkes i jorden og avgir korrekt mengde næring ved hver vanning i opptil tre måneder. Dette gjør du: Trykkes ned i jorden, jevnt fordelt langs blomster- pottens kant. Nyplantede planter bør først gjødsles etter ca. 2 uker. — Dosering basert på pottens diameter: 1 stk til Ø12 cm, 2 stk til Ø16 cm, 3 stk til Ø20 cm, 5 stk til Ø25 cm. Gjentas etter ca 3 måneder. Halver doseringen i vintermånedene.

  Les merLoading Done