Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 2. juli.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2024!

SettepoteterKan dessverre ikke kjøpes for øyeblikket

kr 65,00kr 298,00

Selges i 1 kg forpakning (poser) eller 5 kg (nett). Vi har Beate (høstpotet) og Solist (tidlig potet).

SOLIST: Lysegul fast potet som kan høstes relativt tidlig (st.hans). Små runde poteter, egnet for de som ikke har mye plass og som ønsker å dyrke i bøtter.

BEATE: Velkjent sort med god smak. Rødt skall med lyst, nesten helt hvitt kjøtt. Høstes i god tid før frosten. Velegnet til lagring.

Les om dyrking av settepoteter her.

Dette produktet kan kun hentes i gartneriet eller kjøres ut til kunder i Asker og Bærum.

**Vi har manuell lagerstyring og prøver etter beste evne å ha oversikt, men vi må ta forbehold om at vi kan gå tom for enkelte varer før vi får oppdatert nettbutikken.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnr: 4120 Kategorier: ,

Beskrivelse

Les om dyrking av settepoteter her.

Dyrking:
Settepotetene lyspires 1-3 uker før setting for å drive fram groer. Det skal være frostfritt i jorda ved setting. Sett med 20 cm avstand, settedybde ca 10 cm, avstand mellom rader ca 50-70 cm. Løs og porøs jord. Vann jevnlig. Ikke la det tørke helt inn. Men sørg for at potetene ikke står i vann. Da dannes det lett soppsykdommer og råte. Gjødsle gjerne underveis. Når potetene har grønne vekster som stikker ca 10 cm over bakken, er det på tide å hyppe. Dette gjøres ved å fylle på jord rundt planta, slik at bare de øverste ca 3-5 cm av planta stikker opp av jorda. Dette gir større avling.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet