Gulrot, sommer, Nantaise 2 m/frøbånd

kr 65

Tidlig gulrot med lange, slanke røtter. Beregnet på å spises fersk eller forvelles og fryses. Høstes tidlig, egner seg ikke til vinterlagring. Trives best i steinfri, moldrik og veldrenert jord. Vann ved tørke. Tynn ut og luk bort ugress når planten er liten. Såbånd gir planter med gunstig avstand.

Direkte såing: Tidlig, så snart jorden er klar, frem til slutten av juni. Riv av en passe lang remse av båndet og legg den i såfuren. Vann grundig før båndet dekkes med 1cm jord. Det må ikke stikker opp noen ender av båndet (fuglene kan dra det opp). Spiretid 2-4uker. Dekk med fiberduk for hurtigere spiring. Holdes fuktig.

På lager

**Vi har manuell lagerstyring og prøver etter beste evne å ha oversikt, men vi må ta forbehold om at vi kan gå tom for enkelte varer før vi får oppdatert nettbutikken.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnr: 3354 Kategorier: , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Latinsk navn: Daucus carota L Planteavstand, cm: 2-4 Radavstand, cm: 30-40Beliggenhet: Sol Prisgruppe: E Antall frø: 500 Holder til: 6 M

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet