Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 30.juni 2024.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2025!

Brokkoli, “Atlantis”

kr 65

En meget fin og pålitelig sort som gir store hoder med kort hodestilk. Senere i sesongen kan det høstes en del små sideskudd. Trives best i leirholdig, moldrik og veldrenert jord, men også lettere jord går fint. Vann ved tørke.

Forkultivering: 4-6uker før utplanting. Så tynt på fuktet såjord. Dekk tynt med jord. Hold fuktig. Still varmt (+22°C)for spiring. Etter oppkomst lyst og svalere. Bruk ekstrabelysning ved tidlig såing. Når plantene er store nok til å håndteres, sett 1/potte med gjødslet jord. Når plantene herdes tåler de litt frost.

Direkte såing: Kan direktesås når jordtemp. er minst +5°C, men forkultivering anbefales.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: 3315 Kategorier: , , Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Latinsk navn: Brassica oleracea Planteavstand, cm: 50 Radavstand, cm: 60 Beliggenhet: Sol Prisgruppe: E Antall frø: 72 Holder til: 40-50 Pl

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet