Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 30.juni 2024.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2025!

Blomsterert, (erteblomst) Stars and stripesKan dessverre ikke kjøpes for øyeblikket

kr 65

Lekker blanding som har striper i forskjellige nyanser av purpur, rosarødt og lilla. Egner seg både til potte og i bed. Trenger støtte. Trives i næringsrik og veldrenert jord. Gi vann og næring regelmessig. Fjern visne blomster etter hvert, så blir blomstringen rikeligere. Bløtlegg frøene et par timer før såing.

Forkultivering: 4-6uker før utplanting etter siste frost. Så 1-2 frø/potte i fuktig såjord. Still i romtemperatur, etter oppkomst lyst og svalt. 2-3 uker senere gis næring regelmessig. Topp evt. plantene lett når de er ca. 10cm.

Direkte såing: Vann jorden før såing. Holdes fuktig til frøene spirer.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: 3215 Kategorier: , , Stikkord: , , , , , , ,

Beskrivelse

Latinsk navn: Lathyrus odoratus L. Planteavstand, cm: 20 Radavstand, cm: 20 Høyde, cm: 150 Levetid: 1-årig  1Beliggenhet: SolPrisgruppe: EAntall frø: 24Holder til: 15-18 Pl

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet