Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen.
Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 3. juli.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2023!

Gartnerjord

kr 130,00kr 198,00

Dette er jorden vi bruker i vår egen produksjon. Kvalitetsjord til alle vekster i potter, kasser og urner. Fåes i 80 eller 50 liter. Vi har også blomsterjord i 20 liter.

Dette produktet kan kun hentes i gartneriet eller kjøres ut til kunder i Asker og Bærum.**Vi har manuell lagerstyring og prøver etter beste evne å ha oversikt, men vi må ta forbehold om at vi kan gå tom for enkelte varer før vi får oppdatert nettbutikken.
Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette er jorden vi bruker i vår egen produksjon, og den eneste typen vi selger. Dette er kvalitetsjord til alle blomster og grønnsaksplanter. Den består av grov torv blandet med sand og leire, som gir luft til røttene og samtidig holder godt på fuktigheten. Jordblandingen er tilsatt næring. Tjerbo Gartnerjord m/leire er en allround jord for de fleste vekster i potter, krukker og kasser. Gartnerjord kan også brukes som jordforbedring i hagen, men til dette formålet finnes rimeligere alternativer, f.eks. veksttorv og Rhodo/Naturtorv.

 

VAREDEKLARASJON: Blandet dyrkingsmedium (jordblanding). Sammensetning: Sphagnumtorv H2-H5, Sand, Leire, Kalksteinsmel/Dolomittmel, Multimix med mikronæring.