Gartnerjord

kr 149kr 560

Dette er jorden vi bruker i vår egen produksjon. Kvalitetsjord til alle vekster i potter, kasser og urner. Fåes i 80 eller 50 liter. Vi har også blomsterjord i 20 liter.

1 stk 50 liter: 149.-
3 stk 50 liter: 360.-
1 stk 80 liter: 210.-
3 stk 80 liter: 560.-

Dette produktet kan kun hentes i gartneriet eller kjøres ut til kunder i Asker og Bærum.

**Vi har manuell lagerstyring og prøver etter beste evne å ha oversikt, men vi må ta forbehold om at vi kan gå tom for enkelte varer før vi får oppdatert nettbutikken.

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: 1482 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette er jorden vi bruker i vår egen produksjon, og den eneste typen vi selger. Dette er kvalitetsjord til alle blomster og grønnsaksplanter. Den består av grov torv blandet med sand og leire, som gir luft til røttene og samtidig holder godt på fuktigheten. Jordblandingen er tilsatt næring. Tjerbo Gartnerjord m/leire er en allround jord for de fleste vekster i potter, krukker og kasser. Gartnerjord kan også brukes som jordforbedring i hagen, men til dette formålet finnes rimeligere alternativer, f.eks. veksttorv og Rhodo/Naturtorv.

 

VAREDEKLARASJON: Blandet dyrkingsmedium (jordblanding). Sammensetning: Sphagnumtorv H2-H5, Sand, Leire, Kalksteinsmel/Dolomittmel, Multimix med mikronæring.

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet