Vi har nå stengt nettbutikken for sesongen. Du kan fortsatt kikke på produktene, men får ikke mulighet til å handle på nett. Siste åpningsdag for gartneriet er 30.juni 2024.
Vi ønsker deg velkommen tilbake våren 2025!

Dahlia, “Cafe Au Lait” – 1 stk. georgineknoll

kr 79

Cafe au lait har blitt en klassiker for georgine-elskere. Store eksotiske blomster (Dinner Plate) Høyde: max 110 cm Blomstring: juli-oktober Farge: Kremfarget Vinterherdig: Nei, knollen må overvintre inne

Trygg betaling
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: 5244 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Georgineknoller kan plantes rett ut etter frost, eller man kan forkultivere inne. Tåler ikke vinteren ute, og må overvintres inne.

Forkultivering:
Sett knollene i potter med jord ca 5-10 cm dypt. Vann godt til å begynne med. Forsiktig med vann til de har spirt. Start 3-4 uker før de skal settes ut. Knollene drives fram i 15-18 grader med lys. De må ikke settes ut før du er helt trygg på at frosten er over.

Plante rett ut:
Vent til frosten er over, minimum 6-8 grader i jorden. Knollen kan plantes i både store krukker og rett i bed. Dekkes med 5-10 cm jord, vann godt ved planting. Vær forsiktig med vann til den begynner å vokse. Knollene kan være utsatt for råte hvis de står i fuktig miljø over tid.

Mange Dahlia blir høye med store blomster og kan i noen tilfeller trenger litt støtte.

Overvintring:
Spa opp knollene i god tid før frosten. Kutt av alle vegetasjon over knollene. Knollen oppbevares mørkt og kjølig, aller helst ikke fuktig.

Vi både sender pakker til hele landet, og kjører ut varer i Asker og Bærum. Enkelte varer egner seg ikke for sending. Disse er merket på hvert enkeltprodukt.

Du kan også velge å hente varene på gartneriet.

Les mer om frakt, levering og henting på gartneriet