Frakt og betingelser

Utkjøring

Vi kjører ut i Asker og Bærum. Varer kjøpt i nettbutikken blir kjørt ut mandag, onsdag og fredag. Bestillinger som kommer inn før kl 10 på utkjøringsdag, kommer med. Vi sender sms når vi er på vei.

Frakt koster kr 160.- Ved kjøp over kr 1000.- kjører vi ut kostnadsfritt. I nettbutikken kan du betale med kredittkort.  

Sende i post

Vi kan sende til hele landet, men ikke alle varer er egnet.  Vi kan sende følgende varekategorier: Diverse, Dyrke hjemme, Frø. Du vil ikke få opp alternativ «Bring» dersom du har valgt varer som ikke kan sendes med post. Jord og gjødsel-produkter sendes ikke med Bring. Disse kan vi eventuelt kjøre til deg dersom du bor i Asker eller Bærum ( se «Utkjøring»).

Klikk og hent

Velger du «Hent på gartneri», pakker vi varene for deg kostnadsfritt, og du plukker de opp hos oss. I og med restriksjoner ifbm Korona må vi holde butikken er stengt til 25. april. Vi er tilstede mellom 10-16 hver dag. Utlevering av varer utenom disse tidene kan avtales. Kontakt på telefon 66798824 eller e-post: mail@sjostrand-gartneri.no. Ved «Hent på gartneri» betaler du i nettbutikken.  

Du kan også bestille produkter på telefon 66 79 88 24 eller på e-post mail@sjostrand-gartneri.no. Vi tar i mot betaling når du henter bestillingen.

Bestill produkter

Kjøp produkter i nettbutikken, og velg fraktmåte "Hent på Gartneri".

Motta SMS

Du får en sms når bestillingen er klar for henting

Hent produkter

Du kan hente bestillingen din utenfor gartneriet.

Øvrige betingelser

Ta kontakt dersom du har spørsmål så ordner vi det meste

 

Produkt lagt i handlekurven
0 enheter - kr 0,00